• סיבים 019 על תשתית רימון - יציב?

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    673 צפיות
    B
    @כשר אמר בסיבים 019 על תשתית רימון - יציב?: @ben1 למה אתה מתכוון שאתה מחבר את נתב שיחות לראוטר ? אם כן איזה ראוטר יש לך ואיך מגדירים dns בנתב ? אני מחבר מwan של הנתב לlan של הראטור עם כבל רשת יש לי ראטור של הלני שסופק ע״י יוסי תקשורת-(תשתית רימון) תעלה תמונת מסך של הנתב ונננסה לעזור להגדיר dns
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    539 צפיות
    shloimy95S
    @קרש תודה
  • שיתוף - זמן התגובה בנטפרי השתפר פלאים!

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    401 צפיות
    פלוני פלמוניפ
    @מודה-אני אמר בשיתוף - זמן התגובה בנטפרי השתפר פלאים!: @פלוני-פלמוני לא מסכים אתך. מדוע?
  • אני בונה תוכנה להורדה מיוטיוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    331 צפיות
    מ
    @shalomf אמר באני בונה תוכנה להורדה מיוטיוב: עשיתי מחקר עמוק בגימיני מעניין לקרוא אותו https://g.co/gemini/share/2a03a8e1a947 לא נתת לו כמעט מידע, אז הוא מגשש באפילה [דווקא הוא נחמד, חשבתי שהוא הרבה יותר טיפש]. תן לי בשאלה את כל המידע שכבר יש לך, לדוגמא, זה שיש סרטונים שניתן להוריד רק איכויות מסויימות, וכו' וכו'. בשולי הדברים, מסתבר לי שגם אז הוא לא ידע לענות, כי אין בשום מקום מידע למה זה קורה. אין מידע איך נטפרי מאשרת/חוסמת דברים.
  • :clap: סוף סוף זה הגיע! שירות של מענה מהיר לפניות

1
    2
    18 הצבעות
    1 פוסטים
    257 צפיות
    אין תגובות
  • תקלה מוזרה בוויפרי 3

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    304 צפיות
    מדמ
    @aries אם יש עוד הגדרות במחשב שמתאפסות אחר כל הפעלה מחדש של המחשב, אז יש לך תוכנה כזו. אך בד"כ אם אתה לא יודע מזה, מסתמא אין לך.
  • בקשת עזרה - חיבור מחשב נוסף לרשת..

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    180 צפיות
    Y
    כאני נכנס ל1.2.3.4 הוא כותב: נמצאה בעיה אוי לא! אינכם מחוברים לסינון נטפרי פנו לספק האינטרנט שלכם בכדי לוודא שיש לכם סינון של נטפרי.
  • תוכנה להורדה מיוטיוב בנט פרי כולל ערוצים שלמים

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    אין תגובות
  • פיתרון להורדת סרטון מיוטיוב על תשתית של בזק

37
    9 הצבעות
    37 פוסטים
    5k צפיות
    מדמ
    @b-benson תעשה הקלטת תעבורה האינטרנט.
  • כתובת ארוכה מידי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    410 צפיות
    מ
    @צדיק-תמים אמר בכתובת ארוכה מידי: @מודה-אני מה הכוונה? אין לי מושג איך הבנת מהמילים שלו שזו השאלה. לא משנה, העיקר שהעניין הסתדר.
  • אפשר להוסיף נקודות אחרי שפותחים פניה?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    162 צפיות
    B
    @רציונל כן [image: 1744004483066-223e3ad7-1fd3-4944-b1ee-d9c9479e70d3-image.png]
  • תמונות לא נפתחות מספיק מהר

10
    3 הצבעות
    10 פוסטים
    484 צפיות
    מ
    אני שואל האם בכלל יש תועלת במה שאנחנו כותבים כאן? האם בזה שאנחנו כותבים כאן את הבעיות בסינון אזי נטפרי יפתרו את הבעיות בלי לשלוח להם פניה מסודרת?
  • גוגל צ'אט מרחבים

נעול
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    983 צפיות
    יעקב ישראלי
    @magicode במהלך הטיפול תזכור שפתיחה בדף שונה זה לא אותו דבר כמו חלק מהמייל שפתוח כל הזמן אני מסכים שיש הרבה בעיות אבל הפתרון הוא לא העברה אלא סינון הקיים איכשהו
  • מרחבים משותפים בקונסטלציה שונה נכון או לא....

נעול
    4
    4 הצבעות
    4 פוסטים
    584 צפיות
    magicodeM
    אסור לקיים דיונים על המדיניות בפורום. פעם נימקנו גם למה. היות והאנשים פה אנונימים אתה לא יודע עם מי אתה מקיים דיון. ויתכן ואתה מתכווח עם ילדה בת 12 שאבא שלה חסם לה אתרי חדשות. והיא הצליחה עד היום להגיע לחדשות דרך הצאטים וברור שהיא תהיה נגד ותציג דעות מנומקות אולי יותר מהיועצת המשפטית לממשלה. לכן אין דיונים על מדיניות ואם יש לך תלונות תפנה למערכת הפניות של נטפרי. אני משוכנע שבן אדם ללא נגיעות כמו שהצגתי. לא יהיה לו בעיה עם המהלך של נטפרי. כמובן מי שזה יגביל אותו בגלל הורים או קהילה הוא כמובן שיתעצבן אבל זה לא מעניין. ופה בפרום זה לא יהיה מקום לתסכולים על זה שנטפרי עומדת על המשמר ולא מאפשרת לפרוץ.
  • אתר לטריילרים למוסדות יש סיכוי שיפתח?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    165 צפיות
    מ
    @רציונל אמר באתר לטריילרים למוסדות יש סיכוי שיפתח?: אני רוצה לפתוח אתר לטריילרים לתיווך תוכניות (כמובן למוסדות חרדים ) מיכון שמדובר בבתי"ס ובסמינרים הטריילרים בחלקם יהיו עם נשים אם יהיה כניסה עם סיסמא בלבד ואני אתחייב שלא יעלו סרטים מלאים או תוכן בעייתי יש סיכוי שיפתחו? (אם אני עובר על חוקי הפורום בזה שאני שואל או שזה לא המקום תכתבו אני חדש כאן) בכללי נטפרי כתוב במפורש, שאם אתה מתחייב שזה רק לנשים, וכו' וכו', יתירו לך, חפש זאת.
  • היש ביקוש לתכונת ה-AI באילוסטרייטור?

6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    625 צפיות
    ב
    [image: 1743959980370-0c6a6034-bc69-4551-9405-a4243ec7e1b9-image.png] האם זה קשור לנטפרי? או חסימה של אדובי?
  • חדש! סמל של נטפרי בתוך האתר שלכם!

51
    13 הצבעות
    51 פוסטים
    13k צפיות
    מדמ
    @אבי-ש לפני 8 שנים זה היה תקין, וזה אחת מן הטעמים שנהוג שלא להקפיץ נושאים ישנים...
  • עזרה בוויפרי לאנדרואיד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    132 צפיות
    ששלוםש
    @א איזה טאבלט יש לך?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    116 צפיות
    A
    @רציונל ניסית לשלוח פניה לנטפרי? כאן: https://netfree.link/app/#/tickets/list
  • סרטונים ביוטיוב.

1
    3
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    90 צפיות
    אין תגובות